timeline

KONTAKTIRAJTE NAS

BESPLATNI INFO TELEFON


0800 77 80

STAKLARSTVO - tvornica prozora, vrata i IZO stakla
Barice Rapić 3 
HR 44000 Sisak
Tel. i Fax : +385 44 543 136
info@staklarstvo.hr
Pogledajte na karti >>
 
Radno vrijeme:
Radni dani : 08h do 19h
Subotom     : 08h do 13h

Naše proizvode možete naručiti u Vama najbližem prodajnom salonu : pogledajte gdje

Najbolji oblici PVC prozora Comfort lineNajbolji oblici
Za bezbrojne arhitektonske mogućnosti, PVC prozori iz sistema Euro-Design 70 nude vam odgovarajući oblik i izvedbu. Tako na primjer s PVC prozorima zaobljenih i kosih oblika, kao i sa dekorativnim lajsnama, možete naglasiti stil Vaše kuće i stvoriti poseban dojam njezina izgleda te ispuniti svoja očekivanja.

Maksimalnu individualnost pri odabiru omogućuju vam prozorska krila dostupna u različitim dizajnerskim varijantama: elegantno zaobljeno, blago zakošeno ili markantno ravno.Tako možete biti sigurni da će vaši prozori pridonijeti posebnom naglasku stila ambijenta stanovanja i istodobno harmoniji ukupne arhitektonske izvedbe vaše kuće. Naravno, očuvanje topline uvijek je uključeno.

U kombinaciji sa zaobljenim krilom iz sistema Euro-Design 70 dobivate impresivnu, harmoničnu sveukupnu sliku koja oduzima dah. S ovim sistemom nemate neostvarenih želja.
PVC prozori - Comfort line


Dobro konstruirano protiv pokušaja provale
Za svaku vrstu opuštanja nužno je osjećati se sigurno. Da biste se i u kući i na odmoru mogli opustiti, PVC prozori iz sistema REHAU Euro-Design 70 (prema potrebama) nude vam različite protuprovalne modele zaštite. U Njemačkoj se najveći broj provala događa upravo kroz prozore i prozorska vrata, stoga je individualno viđenje zaštite pojedinih prozora posebno važno. Posebne zapreke i druge sigurnosne komponente jamče vam da za svaki prozor iz sistema REHAU Euro-Design 70 možete sami odrediti mjere sigurnosti protiv provale.

PVC prozori - Comfort line
Dizajn ravnog krila
PVC prozori - Comfort line
Dizajnirano krilo sa kosinama


Ime
Prezime
Telefon
Unesite e-mail adresu
 
Glavna poslovnica
Barice Rapić 3 (obilaznica) 
HR 44000 Sisak
besplatni broj: 0800-7780
tel: +385-44-543-136
fax: +385-44-549-959
e-mail: info@staklarstvo.com


Partneri

  • Grad Export
  • Guardian
  • Hoppe
  • Illbruck
  • Rehau
  • VBH
  • Wuerth
  • Siegenia