timeline

KONTAKTIRAJTE NAS

BESPLATNI INFO TELEFON


0800 77 80

STAKLARSTVO - tvornica prozora, vrata i IZO stakla
Barice Rapić 3 
HR 44000 Sisak
Tel. i Fax : +385 44 543 136
info@staklarstvo.hr
Pogledajte na karti >>
 
Radno vrijeme:
Radni dani : 08h do 19h
Subotom     : 08h do 13h

Naše proizvode možete naručiti u Vama najbližem prodajnom salonu : pogledajte gdje

O nama


PVC stolarijaSTAKLARSTVO SISAK – tvornica prozora i vrata je obiteljski vođena firma osnovana još 1980. godine. Danas već druga generacija uspješno proizvodi PVC/ALU prozore i vrata od visokokvalitetnih i renomiranih PVC profila Rehau / ALU profila FEAL. Tvrtka je moderna i uspješno prati zahtjeve tržišta.

Proizvodnja se odvija u strogo kontroliranim uvjetima prema ISO standardima o kontroli kvalitete 9001 i očuvanju okoliša 14001 uvijek pazeći da je kvaliteta proizvoda na visokom nivou. Odvija se na 2000 m² proizvodnog prostora sa kompjuterski kontroliranom linijom koja je na nivou europskih firmi i ISO normi.

Kvalitetu našeg proizvoda također prati i kvaliteta našeg odnosa prema kupcu koji je uvijek na prvom mjestu. Odgovoran odnos prema poslu, poštivanje rokova te visok stupanj kvalitete glavne su smjernice  Staklarstva – tvornice prozora i vrata. Još jedan važan faktor je parkiranje. STAKLARSTVO SISAK nudi svojim kupcima osiguran parking na istoj lokaciji gdje je i sama tvrtka. Parking je uz samu cestu tako da se kupci i ostali poslovni partneri ne moraju brinuti gdje parkirati svoje vozilo i kako doći do nas.

Prednost PVC/ALU stolarije nad ostalim proizvodima (stolarija, bravarija) je u kvaliteti i trajnosti same sirovine, brzini izrade, te troškovima održavanja. Uz to, naravno, dolazi bolja zvučna i toplinska izolacija što pridonosi uštedi energije. Dakle, kupac ne samo da u startu dobiva kvalitetniji proizvod, nego kasnije uštedi određenu količinu novca u vidu utrošene energije.

Znači, jedanput kada se proizvod postavi nema više brige oko njega.


Certifikati:

PVC vrata  PVC vrataIme
Prezime
Telefon
Unesite e-mail adresu
 
Glavna poslovnica
Barice Rapić 3 (obilaznica) 
HR 44000 Sisak
besplatni broj: 0800-7780
tel: +385-44-543-136
fax: +385-44-549-959
e-mail: info@staklarstvo.com


Partneri

  • Grad Export
  • Guardian
  • Hoppe
  • Illbruck
  • Rehau
  • VBH
  • Wuerth
  • Siegenia