timeline

KONTAKTIRAJTE NAS

BESPLATNI INFO TELEFON


0800 77 80

STAKLARSTVO - tvornica prozora, vrata i IZO stakla
Barice Rapić 3 
HR 44000 Sisak
Tel. i Fax : +385 44 543 136
info@staklarstvo.hr
Pogledajte na karti >>
 
Radno vrijeme:
Radni dani : 08h do 19h
Subotom     : 08h do 13h

Naše proizvode možete naručiti u Vama najbližem prodajnom salonu : pogledajte gdje

PrednostiToplinska zaštita
Sustav roleta Comfort-Design Plus ispunjava toplinsku zaštitu i prema najnovijem pooštrenom zahtjevu građevinskih propisa DIN 4108-2. Prema jednoj studiji instituta Fraunhofer, gubici topline mogu se smanjiti za 25 %. Bočne stranice izvedene su kao višekomorne, pa njih nije potrebno dodatno toplinski izolirati.
PVC stolarija

Protuprovalna zaštita
Protuprovalni element jamči zaštita od nasilnog podizanja plašta rolete integrirana u bočnoj glavi. Dokazano je također da spušteni plašt rolete poboljšava sigurnost od provalnika, samim time što kao takav predstavlja dodatan element za obijanje.
PVC stolarija

Zaštita od buke, pogleda i sunca
Opcionalno se u svaku kutiju može ugraditi posebna folija, koja dodatno doprinosi zaštiti od buke. Time je moguće postići klasu 4 zaštite od buke. Rolete REHAU Comfort-Design Plus značajno reduciraju prodor sunčevih zraka u prostoriju. Ovaj sustav brine i za ugodnu atmosferu stanara, jer štiti i od znatiželjnih pogleda izvana.
PVC stolarija

Pogodno za ugradnju pri sanaciji starijih objekata i u novogradnji
Integrirani namotaj mrežice za zaštitu od insekata moguće je ugraditi u kutije veličine 195 mm i 245 mm. Namotaj mrežice kod kutije veličine 245 mm može se ugraditi naknadno. Vodilice i završna ALU lajsna namotaja mrežice opremljene su sa specijalnim četkastim brtvama, koje mrežicu napinju i jamče joj sigurno i trajno klizanje.
Nasadni element (donja stranica kutije) isporučuje se uvijek sa jedinstvenim odmakom od 50 mm, neovisno o tome radi li se o izvedbi kutije sa ili bez namotaja mrežice za zaštitu od insekata. Namotaj mrežice izveden je od materijala ojačanog staklenim vlaknima – poznat još pod imenom „gaza“. Odlika mrežice izrazita je svjetlopropusnost, kao i otpornost na učestale promjene vremenskih prilika, te nije podložna oštećenjima u tom smislu. Regulacija mrežice po visini individualno je podesiva.
Važan dio je i pokrivni ALU profil smješten iznad namotaja mrežice, koji je fiksiran na bočne glave. Njegova uloga je zaštita namotaja mrežice od vode i eventualnih mehaničkih oštećenja. Integrirana četkasta brtva uvučena na pokrivni profil dodatno sprečava ulaz insekata u unutrašnjost kutije.
PVC stolarija
Ime
Prezime
Telefon
Unesite e-mail adresu
 
Glavna poslovnica
Barice Rapić 3 (obilaznica) 
HR 44000 Sisak
besplatni broj: 0800-7780
tel: +385-44-543-136
fax: +385-44-549-959
e-mail: info@staklarstvo.com


Partneri

  • Grad Export
  • Guardian
  • Hoppe
  • Illbruck
  • Rehau
  • VBH
  • Wuerth
  • Siegenia