Ova PVC stolarija poznata je po visokoj kvaliteti i elegantnom dizajnu, što joj je za kratko vreme na tržištu donijelo prepoznatljivost. U isto vrijeme je i cijena PVC stolarije „Decco” veoma pristupačna.

„Decco” PVC profili su kreirani u EU po europskom standardu tako da se lako prilagođavaju stambenim i poslovnim prostorima, skladnih su proporcija, garantiraju idealnu toplinsku izolaciju, zaobljenih su rubova i ravnog dizajna prozorskog krila glatke površine, imaju uske vidljive elemente, a brtve su otporne na vanjske utjecaje. Napravljeni su od ekoloških prirodnih materijala odnosno materijala dobijenih od soli, boksita i nafte, pa ne sadrže olovo, pružaju dobru zaštitu od svih vremenskih utjecaja, osiguravaju kvalitetnu termo i zvučnu izolaciju, otporni su na UV zračenje, lijepog su dizajna i blistavo bijele boje. „Decco” PVC prozori garantiraju vam dugotrajnost i dobru funkcionalnost.

Decco 71 šestokomorni profil je sa 70 mm dubinom ugradnje i ima 2 brtve. Ova vrsta PVC sistema pruža veliki izbor profila, te mnogo mogućnosti za proizvodnju PVC prozora i vrata blistave bjeline. Vrlo je funkcionalan, elegantan i univerzalan izbor za različite objekte. Primjenjuje se za zastakljivanje prozora za termo IZO staklo sa toplinskim premazom Low-e punjeno plinom Argonom dvoslojno IZO staklo 24mm i troslojno IZO staklo 36 mm. Pruža odličnu toplinsku izolaciju u ovoj klasi profila.

Armaturne komore su proširene, pa povećavaju krutost prozora i daju mogućnost proizvodnje različitih konstrukcija. Proizvodi se u najčistijoj bijeloj boji, ravnog oblika.