Laminatni podovi dolaze u brojnim nijansama te izuzetno realističnim imitacijama prirodnog drva i kamena. Raznovrsnost dekora jedna je od njihovih glavnih prednosti što svakome omogućuje izražavanje vlastitog stila i individualnosti kroz uređenje doma, kuhinje, dnevnog boravka ili spavaće sobe.
Laminat u izbijeljenim, svijetlim i prozračnim tonovima učinit će vaš prostor naizgled većim, svjetlijim i opuštenijim te mu dati ljetni i osvježavajući ugođaj. Ovisno o ostalim detaljima može odavati dojam suvremenog, decentnog doma više klase s profinjenim vlasnikom koji zna što je dobar ukus. Svijetli laminati će uvijek biti najbolji izbor za osobe koje ne vole skučene i teške prostore već cijene otvorenost i slobodu.
    Negdje na pola puta između podova svijetlih i tamnih tonova smjestili su se sivi laminati – trend koji traje već godinama bez ikakvih naznaka slabljenja. Siva boja stvara dojam modernog, ozbiljnog i suvremenog doma, a što je vrlo bitno – savršena je neutralna podloga za daljnje uređenje interijera. Uz sivi laminat izvrsno pristaju crveni, narančasti i ljubičasti namještaj i zidovi.