STAKLARSTVO COMFORTLINE

PVC STOLARIJA REHAU EURO DESIGN 70

Želiš saznati više o projektu i stolariji?

STAKLARSTVO COMFORTLINE

STAKLARSTVO COMFORTLINE PVC STOLARIJA REHAU EURO DESIGN 70: 5 komora, 2 brtve, 70 mm u tamno sivoj antracit boji s roletama.

Uf vrijednost 1,4-1,1 W / m2K

UDOBNO STANOVANJE SA STILOM

Puno ulažete u svoj dom i želite da svaki detalj odgovara vašim željama. Prozori sustava REHAU Euro-Design to pridonose tomu da se radujete svakom dolasku kući, prije svega posvećujete li veliku pozornost dizajnu, jer prozori iz sustava REHAU Euro-Design 70 savršeno uokviruju izgled vaše kuće. Mnogobrojni oblici, bolje, dekori i dizajn otvaraju vam višestruke mogućnosti.Dodatno Vam na raspolaganju stoji mogućnost kombinacije s aluminijskim oblogama, čime svoje prozore i vrata možete savršeno integrirati u fasade.

TOPLINSKA IZOLACIJA I UŠTEDA ENERGIJE

Prozori su investicija za cijeli život. Gradite li novo ili renovirate staro, stojite pred važnom odlukom. Cijenite li dizajn, udobnost i uštedu troškova uz iznimnu razinu toplinske izolacije te trajnost, odabirom prozora iz sustava REHAU Euro-Design 70 donijeli ste pravu odluku.

Odlična toplinska izolacija iz sustava REHAU Euro-Design brine za ugodnu atmosferu u kući, čak i onda kada je vani oluja i pada snijeg. Uz ugradbenu dubinu od 70mm i dvije brtve, prozori REHAU Euro-Design 70 sprečavaju prodor hladnoće, propuha, prašine i vlage.

Sa prozorima iz sustava REHAU Euro-Design 70 u svoja se četiri zida osjećate sigurnima, čal i u hladnim danima. Zahvaljujući odličnoj toplinskoj izolaciji toplina ostaje ondje gdje joj je i mjesto, unutar kuće. Na taj način uživate u ugodnoj atmosferi i primjerenom iznosu na računu za grijanje. Sve to prozore REHAU Euro-Design 70 čini savršenom komponentom za niskoenergetske kuće i elementom racionalnog saniranja starogradnje radi uštede energije.

Detalji projekta

Klijent

Obiteljska kuća

Tip projekta
Izvođači radova

Staklarstvo Sisak

Datum

2021.

Galerija fotografija projekta

Pošalji upit