STAKLARSTVO TERMOLINE

REHAU SYNEGO PVC stolarija 7 komora/3 brtve/80mm

Želiš saznati više o projektu i stolariji?

STAKLARSTVO TERMOLINE

STAKLARSTVO TERMOLINE – REHAU SYNEGO PVC stolarija 7 komora/3 brtve/80mm sa troslojnim staklom izvana u tamno sivoj boji+iznutra bijela, e-rolete sa podizanjem na struju i RAL montaža sa brtvenim trakama. Dugo očekivani projekt na kojega smo izuzetno ponosni!

Novi Synego prozori su idealni za započinjanje štednje. U suporedbi sa standardnim prozorima Synego vam nudi 50% bolju toplinsku izolaciju. Osjetno ćete uštedjeti na troškovima grijanja a povećati ćete vrijednost vaše nekretnine – danas, sutra i za budućnost.

Dotrajali prozori predstavljaju najslabiju energetsku kariku u kući. Oni su loše izolirani i odavno tehnički zastarjeli. Kao posljedica: skupo plaćena energija za grijanje odlazi kroz prozore. Zahvaljujući iznimnim svojstvima toplinske izolacije SYNEGO smanjuje potrošnju energije za zagrijavanje već od prvog dana. Opušteno isčekujte račune za grijanje a povećanja cijena energenata Vas ne trebaju zabrinjavati. Do 50% bolja toplinska izolacija u usporedbi sa aktualnim standardnim prozorima.

Detalji projekta

Klijent

Stambena zgrada u Zagrebu

Tip projekta
Izvođači radova

Staklarstvo Sisak

Datum

rujan 2021.

Galerija fotografija projekta

Pošalji upit