UNUTARNJA STOLARIJA

Zaštitita od buke, gubitka topline i povećanje sigurnosti

Unutarnja stolarija

Unutarnja vrata ispunjavaju barem nekoliko važnih funkcija. Ona vam omogućuju ne samo da organizirate prostor, dijeleći kuću ili stan u zone, već osiguravaju i intimnost, a istovremeno su važan element dizajna interijera. Njihov stil trebao bi odgovarati karakteru pojedinih soba.
Mogu zaštititi od buke, gubitka topline, ali i povećati sigurnost, budući da su učinkovita barijera protiv požara ili provalnika. Dobro je odabrati unutarnja vrata naših proizvođača koji imaju iskustva i dugogodišnju praksu u svojoj proizvodnji.

Sobna vrata

Unutarnja vrata mogu se izrađivati u tehnologiji ploča ili okvira. Krilo ploča je nešto lakše, a zahvaljujući jednostavnoj strukturi – i jeftinije. Vrata okvira su pak snažna, čvrsta struktura okvira izrađena od MDF-a, što jamči visoku trajnost. Završetak vrata učinkovitom kvakom jednako je važan kao i odabir pravog furnira i vrste okvira vrata. Uz naša vrata nudimo ručke renomiranih proizvođača u raznim stilovima i bojama. Standardno prozirno staklo, ili možda mliječni dekor? Mnogo je mogućnosti koje utječu i na izgled i na funkcionalnost krila. Jedno je nepromjenjivo. Izrada koja se nudi na našim vratima je sigurna i dobro izrađena.

Na stranici su prikazani naši osnovni modeli sobnih vrata.

Vratno krilo okvir je izrađen iz drva jela/smreka, ispuna papirno saće, obloga HDF oplemenjeno enduro folijom.

Dovratnik – MDF blok oplemenjen enduro folijom

Letvice – pokrivna letvica u boji vrata

Okov – 3 para cilindričnih spojnica fi16, brava sa klasičnim ključem, brtva

Osnovne modele nudimo u četiri boje : bijela , hrast europski , cedar forte svijetlo siva i antracit tamno siva.
Opcija za ove četiti boje je i izvedba vratno krilo sa dekorom MODEL DOMINO 94 i vratno krilo sa staklom MODEL P4.

Izrazito visoke opcije izgleda
Tajna elegantnih unutarnjih vrata je jednostavna. List vrata izrađen je od kvalitetnog MDF okvira koji je isprepleten različitim varijacijama horizontalnih križeva.
Punilo izgrađeno između prijelaza je visokokvalitetan HDF panel, stakleni ili aluminijski umetak. Dakle, određuje se oblik svakog od modela elegantnih unutarnjih vrata.
Općenito kažemo da su dostupna 22 modela. Svaka elegantna unutarnja vrata imaju 3-10 različitih varijacija umetaka između horizontalnih prijelaza, što rezultira ukupno više od 150 različitih unutarnjih vrata.
Pogledate ove zanimljive modele.

Oblik unutarnjih vrata s najviše izbora

Naši kupci najčešće biraju između unutarnjih vrata koja imaju najjednostavnije linije. Najuži izbor takvih jednostavnih linija uključuje UNO, UNO LUX i UNO PREMIUM modele. Upravo ovi modeli tri vrata predstavljaju bit opisivanja unutarnjih vrata panela.
Vrata panela imaju jezgru okruženu izdržljivom homogenom HDF pločom. Površinska folija ili obojana zaštitnim lakom.
Izbor jezgre lista vrata prepušten je željama i potrebama kupca.
Ovaj izbor je vrlo jednostavan jer možete birati između klasičnog stabilnog kartonskog saća ili HOMALIGHT ploče puna vrata. HOMALIGHT ploča jezgra izrađena je od drvenih vlakana, lagana je i ima nešto veću toplinsku i zvučnu izolaciju u usporedbi s kartonskim saćama. Namjenski je dizajniran za ugradnju u unutarnja vrata panela i unutarnje drvene patricije.
Imamo 18 različitih modela i ukupno više od 60 različitih pojavljivanja na vratima panela.
Širok izbor , zar ne?

Krilo u potpunost izrađeno od stakla

Vrata s punim staklenim krilom. Staklena vrata ili stakleno krilo vrata izrađena su od 8mm debelog kaljenog stakla i moguća za „mliječni izgled“ i dekoraciju.
Iznenađujuće elegantan izgled GRAF staklenih vrata mijenja prostoriju uz pomoć svijetla i boje koju ostavlja. Staklena vrata vas pozivaju da ih otvorite i istupite. Sigurna upotreba, koju pruža kaljeno staklo (ESG) i prekrasan moderan izgled, koji možete odabrati između čak 25 ponuđenih grafika, najbolje se nude u internom MAP portu.

Elegantno rješenje za male sobe

Unutarnja klizna vrata idealna su za prostore koji moraju učinkovito koristiti prostor. Spavaće sobe, kupaonice ili dnevni boravci – klizna vrata pogodna su za sve sobe.
Klizna vrata su vrlo slična klasičnim vratima ali posebni klizni okovi omogućuju im da se otvore klizno i u stranu tako da im ne treba puno prostora. Postoje dva sustava – klizanje u zid ili klizanje uza zid.
Posebnost kliznog sustava za unutarnja vrata iznimno je jednostavna za rad. List lagano blista, okovi su praktični i neuništivi, a otvaranje i zatvaranje obavlja se jednom rukom.

Visoki sjaj

Prije izmjene sobnih vrata potrebno je proučiti prostor ugradnje, kako bi mogli procijeniti trebate li dodatne radove nakon ugradnje novih vrata. Nadsvjetla, prekidači ili štekeri montirani preblizu okvira vrata, elementi su koje će trebati premještati ili nadomještati. Nadsvjetlo možete izabrati zatvarati slijepom maskom od knaufa ili odabrati identičan vratni element s produženim okvirom za nadsvjetlo. Kod izmjene vrata u kupaonicama ili zidovima koji su obloženi pločicama uzmite u obzir debljinu novih pločica s prihvatnim materijalom, kako bi obuhvatni okvir pravilno nalijegao na plohu.

GRAĐENJE
• MDF ploča s vratima ili bez rebara, prekrivena dvjema HDF pločama za stabilizaciju saća ili pune ploče (uz nadoplatu)
ZAVRŠI
• krila i okviri vrata obojani su lakom na bazi vode ojačanim UV tehnologijom, što omogućuje visoku otpornost na teške uvjete uporabe
• rub lista izrađen u standardnoj tehnologiji
HARDVER
• tri šarke sa zavrtnjem uvijene u krilo s utorom
• tri šarke skrivene u krilu vrata bez krila ili dvije u reverzibilnom krilu vrata
• vijčana brava u vratnom krilu i magnetska brava u nerebabilnom i reverzibilnom krilu vrata: s ključem, cilindričnom bravom, ekonomično ili s blokadom

Protuprovalna vrata

Drvo se stotinama godina koristi za izgradnju vrata jer je prirodno, elegantno i čvrsto. Danas su drvena vrata sinonim za luksuz. Međutim, ne postoji drugi materijal koji ne samo da izgleda izvrsno, stvarajući jedinstvenu atmosferu kod kuće, ima izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju, a moderan je i vrlo izdržljiv.

Naša tvrtka nudi razne vrste okvira, odgovarajuća vrata različitog karaktera, koje savršeno odgovaraju svim vrstama unutarnjih i vanjskih krila, ne samo povećavajući njihovu estetiku, već i mogućnosti. Naši su proizvodi opremljeni visokoklasnim šarkama podesivim u tri ravnine. Drvena vrata mogu se dodatno opremiti sigurnom kvakom u raznim bojama. Čvrsta konstrukcija, izvrsno investicijsko rješenje i akustična izolacija na razini Rw = 32 dB.

Herse stambena ulazna vrata
Dobar zvučni izolat (RW=32dB) i mehanički čuvana unutarnja HERSE ulazna vrata uspješno će odvojiti javnost od privatnih. Dva pečata u dodiru sa okvirom dopunjena su podnom brtvom.
Unutarnja HERSE ulazna vrata sastoje se od najbolje kombinacije materijala – punog drva, željezne armature, HDF ploče sa zaštitnim filmom i HOMALIGHT jezgre.
Prije fukncionalnog trošenja, vrata stana zaštićena su HDF pločama različitih boja, laminatom ili PVC folijom.
Unutarnja ulazna vrata stana naslanjaju se na dvije protuprovalničke brave, u tri točke – tri 3D blokatora dizala i tri pasivna protuprovalna panta štapa sa strane krila.
Primjeri korištenja ulaznih HERSE vrata
*kao ulazna vrata u više stambenim zgradama (blokovima)
*jača unutarnja vrata za razgraničavanje poslovnih prostora (zaštita arhiva ili ureda osjetljivim sadržajima)
*unutarnja vrata garaže ili podruma sa neovisnim pristupom izvana
*vrata za odvajanje javnih i privatnih prostora u javnim zgradama
*unutarnja vrata na kojima je potrebna zvučna izolacija

  • štok metalni 100mm
  • vratno krilo mediapan 80mm
  • 8 točaka zaključavanja
  • gornja i donja brava svaka sa svojim ključem
  • iznutra gornja brava na gumb
  • iznutra i izvana kvaka
  • dostupne dimenzije 1000x2050mm, 900x2020mm, 950x2050mm

Naši partneri

Pošalji upit